Na początku chciałem się przywitać, od dawna czytam forum mam pierwsza aparaturę ze starej kany na mleko była raczej do eksperymentów i sprawdzenia czy to jest na pewno to i tak dzisiaj dostałem już zamówionego kega pepsi.... Wpadłem w necie na dziwną maszynę zagłady (tak nazwałem moją) czy ktoś widział już taki sprzęt????
Widziałem, nazywało się "rakieta Proton" i służyło m. in. do latania na ISS Alpha, jak jankeskie wahadłowce miały przerwe w życiorysie po katastrofie Columbii. Teraz to chyba juz tylko tyle pozostało, bo Jankesi w kosmos przestali latać. Zaczęli łapać piratów internetowych.
______________________________________________________________________ ポーランド語が書けますちょっと。 得意は満月の仕業の酒です。 Spécialité: Chateau de Garage, serie: La Lune Pleine Lux Lunae luceat nos! Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Jeśli chodzi o procenty to gorzej od Pot-stillu. Fajnie wygląda, ale spirytusu to nie widziałem. Jeśli ktoś zadał sobie tyle roboty nad Sputnikiem to w teorii wiedział co robi i jakie będzie miał osiągi " Abo i nie "
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości