Powinny być zdecydowanie lepsze. To jest de facto profesjonalne wypełnienie do takich kolumn, i z tego, co wiem, niesamowicie drogie...
______________________________________________________________________ 花より酒。 ポーランド語が書けますちょっと。 Lux Lunae luceat nos! Qui bibit, dormit, qui dormit non peccat; sanctus est. Specialność: Chateau de garage, seria: La Lune Pleine Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Kolego asolek, zdradziłbyś może tajemnicę, gdzie je dostać? Bo ta cena zdecydowanie jest bardziej atrakcyjna niz 2 dni cięcia wiórków z nierdzewki... Pozdrawiam, Pokręć.
______________________________________________________________________ 花より酒。 ポーランド語が書けますちょっと。 Lux Lunae luceat nos! Qui bibit, dormit, qui dormit non peccat; sanctus est. Specialność: Chateau de garage, seria: La Lune Pleine Disclaimer: Moje uczestnictwo w tym forum ma charakter czysto edukacyjno poznawczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości